Sportovní aktuality
15.4.2014   RADO RANČÍK UKONČIL SEZONU

Nymburská opora pod košem i na perimetru Radoslav Rančík už svému týmu v této sezoně nepomůže. Zranění levého kolene ze zápasu ve Svitavách sice není závažné, ale doba jeho léčení si podle fyzioterapeuta Petra Kádnera přesto vyžádá šest až osm týdnů.

„Došlo k poranění měkkých tkání uvnitř kolenního kloubu. Ani ideální průběh léčby by nezajistil včasný návrat hráče na palubovku. Kvůli případným 14 dnům, které by teoreticky mohl stihnout, nebudeme na jeho uzdravení spěchat. Rozhodli jsme se, že bude lepší, aby začal přípravu na další sezonu v plné kondici,“ popsal situaci nymburský fyzioterapeut.
Až ustoupí otok, čeká Radoslava Rančíka artroskopie a pak rehabilitační proces. Nymburk tak dokončí sezonu stejně, jak ji začal. Tedy bez jedné z hlavních opor na vysokých pozicích. Také kvůli zranění kolena začala sezona o několik měsíců později pro kapitána Petra Bendu. Nyní se musí kouč Kestutis Kemzura obejít pro změnu bez Rančíka. Kromě Petra Bendy má pod košem k dispozici ještě Pavla Houšku, Martina Kříže, Dylana Page a Rašida Mahalbašiče.


obrázek

Chcete se podělit o zajímavou sportovní informaci? Pochlubit se sportovními úspěchy?

Neváhejte a pište na:
petr.cernohous@meu-nbk.cz


Město Nymburk